Monday, March 17, 2008

P.R.E.S.EN.T

yuhuuu....
blog lepas ak ada citer yg ak nk share present yg ak dpt dr BODYGUARD.
huhuhuh..sgt la mahal ak rasa harge barang itu.
sgtla teruja dan terkejut ak mendapat adiah ni..
btw adiah ni ada da terima in advance lagi.
lebey dulu dr ari jadi ak.
hp ak da rosak.sbb die suka2 je nk on la nk off la.
pastu ak pun berhajat utk beli hp cikai je.
skali satu pagi tu, BODYGUARD bagi adiah ni.
katanya sempena besday ak, dia adiahkan la...sbb ak wat muka mau beli hp.
ak sgt terkejut dan sgt x muleh nak terima adiah ni.
bg ak sgt la mahal. kitorg sama2 blaja lagi.kalo da keje mmg ak rembat je.
hihihihhi..apa2 pun tq sayang. sangat stylo ini hp





BODYGUARD sgt suka hp ni sbb die pnya design.
sgt stylo, sgt nipis, sgt ringan.
senang citer masuk suar pun xrasa ada hp..
last2 die jeles tgk ak pakai.padahal die yg presentkan



tu utk adiah yg ak dGUARD ak ni sgtla shuweet orgnyer..sgtla romantik kadang :) pagi2 tu ak jumpa die dan dia adiahkan ak bedday card.sgt shuweet. hand made. dr kad sampi la sampul surat tu..sgt teruja ak dgn kekretifan dia..

tq sayang...

cantikkan??? ak sgt suka. sgt happy dpt kad itu... i love u wit all my heart!!!

5 comments:

P_ZaN said...

wahh..lawanyer poster tuuu...aku nak gakk...sapik...wat utk aku..huhuhuh

I'm LeGend said...

sgt suweet kan? lalalala...aku lah insan istemewa itu. even drumstik ko semakin mengembang cinta sapik masih padaku ..lalalala..

Lily.Lulu. said...

syiok tuh dpt hp baru ..
heeeee
nih mesti kembang semangkuk
:D

pojie | pijot -- blogg..bloggg...blurppp... said...

wow...kaye ekk bodyguard misya... blkn hp baru ukt misya... ujie ponn minat hp tue gaks... tp xbeli2.. huhuhuu... kad tue mmg smart... nk mintak kat syapiq jgk arr nanti time b'day ujie... hehehe

Lady Expressionist said...

also I have the motorola