Monday, March 17, 2008

CERITERA hujan & exam

herlow ..
huhu..lately ak xdpt update blog .sowy.
ramai jugek yg tnya bila mau update.xsangka ak da ada readers!
tq.tq.tq..support mcmtu membuatkan ak mau tuleh benda ni ari2..
tp kadang2 bnyk sbb dan alasan yg xmampu di elekkan:)


hujan rintik2..air bergelora..
sangatla sedap utk tido atau pon bergulem di atas katil kan?
i lyk to sleep!! sgt enak smbil memeluk bntl busyuk!!




baru2 ni ak ada exam!
sgt malas utk pegang buku! ak da penat study!
tetiba ujan turun..ak ni pntang dgr bunyi ujan!
alergi..mata ak on the dot kuyu..mau tdo!
huhuhuh tp ak ada exam..so ak terpaksa wat2 rajin

terpaksa wat2 pegang buku.
sbb ak takot nnti ak sorg je yg kepala tegak, yg lain menunduk kusyuk jawab
so, utk ilangkan sejok di kala ujan, ak pun wat la milo panas!
sangat sluurrrpp!!!enak sekali.bila hirup buih die melekat kat bibir!
hahahahahah..
ak minum bersama beskut kering..saje isi perot di kala ujan


milo panas!


milo panas + beskut

bila perot da kenyang, ak pon meneruskan misi utk membaca beberapa chapter yang tak baca lagi ni...huhuhuhuh...harapnya ak bleh jawab exam!




5 comments:

Anonymous said...

hmmmmm...1st komen ne..gementarnya..hahaha..saya sebenarnya tak percaya la apa yg pompuan tua nee ckpkan...dier ni tunjuk je buku tu..padahallll...pikiran melayang terbayang kalumpang..hohoh..dier bangun pagi tu bukan nak study tp sbb nak tercirit..kwang3x...

I'm LeGend said...

anonymous!a.k.a pzan!
lalalal,..even ko tak mo ngaku ko pny identity ak tau! mau belot dgn ak ek! siap ko...

P_ZaN said...

hahahahaha.....well..u know me....hukhukhuk...sejak dah dpt title pompuan tua a.k.a PTUA ne....nak marah aje keje dier....kwang3x.....sedor2 la diri tu dah tua..kuikuikui...lagi 1..sbb dah meningkat umur kan...so dah2 la tercirit dlm kelas tu..kikiki

I'm LeGend said...

cesss! siap ko
ak akan wat idop ko sengsara ni

P_ZaN said...

hahahahahaha..takotttttnyeee akuu..kwang3x....