Thursday, March 13, 2008

MERAYAP


Hohohoh..ari selasa lepas ak n my BODYGUARD rasa sgtla buhsan kat tanjong malim ni
so kitorg pon merancangla utk abeskan duit utk berpeleseran di kuala lumpor itu..
ak pun dgn pantas menyebut
"syg..i rasa mcm mau pi de curve la.."
hohoh..ak ingat die xmo bawak ak..skali BODYGUARD ak ckp..jom la..
hohohoh..tyme tu agak awal la jugak..baru kol 11 lebey sbb kelas ak tyme tu batal.
mmg mcm bagi peluang utk kami berfoya-foya di sana..hahahhaa
even tym tu ak pikir gak duit yg da semakin mengecil nilainya di BANK itu..
tp ak sgtla mau menghilangkan boring..so kitorg decide lepas zohor utk pegi..

tarraaaaaa...... kami smpi di sini !!


smbil jalan2 tu sempat la jugak kitorg membuat aksi-aksi perasaan utk menghiburkan suasana.
hahah..kami bergedik santai di the curve..sbb tak der org la kitorg mau wat sengal!!!




ketiak ku HARUM



i HEART u..

xlama sgt pon kami lepak kat sana..xder benda pun yg ak nk beli.saje pergi utk berjalan dan bersiar menhilangkan buhsan ditghari itu.. lepas da pusing2 ikano, the curve kitorg pun abut la.. tetiba BODYGUARD ckp mau mkn pizza hutt.kebetulan perot pun mcm mau layan pizza je.hihihi terus kiorg gerak pi OU. mau lepak kat sana. sana lebey meriah utk cuci mata dan cuci duit.hahahahha




destinasi cinta kami ke dua pi OU(1 utama) pegi tyme opis hour ni xla ramai sgt. x crowded pon. bleh jalan dgn suka aty je.xperlu liuk lentok badan utk elak org ramai.ak suka jln2 tym ni.


Niat ke OU hanya utk makan pizza.kami mmg pasangan yg sgt unpredictable. suka planning gempaq punya.on the dot kate org.


wat pandai utk selesaikan PUZZLE


hidangan pertama- GARLIC BREAD


sangat pelahap DIA.. !


sangat CONTROL dia..hahaha




hidangan ke 3- HOT PLATTERS


hidangan UTAMA - ISLAND flavour

sangat enak- SILA LIHAT SAHAJA :)

KENYANG suda..sila LIHAT MATANYA.mau lelap suda

AKHIRNYA..

bila da kenyang,perot da boroi, suar da ketat. kitaorg mau pi jalan2.mau pi xcersice sblom pulang hihih..kitorg pi jalan2 cuci mata..kata org WINDOW SHOPPINg. i lyk it.hihihi

tgh dok jalan2 ak terpandang satu purse kale ijo.sangat cantik pada pandangan mata ku. ak pun masukla kedai itu . ROXY nama kedai itu. ak tnya BODYGUARD.cantik kah? cantek kata die.ak mau beli tp duit ak kurang sesuai untk ak membeli purse itu..bodyguard ada offer duit die.tp ak xmau.ak mau beli sdn.ak kecewa la sgt2...ak pun terus mau pulang dgn aty la berduka lara.. ak akan dapatkan juga purse itu bagi menggantukan purse ku yang semakin uzur ini.. lihat la wajahku ini.. sangat berduka kan?? ohh..purse ROXY ijo...

..... THE END....

panjang sungguh entry kali ini

5 comments:

Lily.Lulu. said...

wahhh .. sodap dia makan dan berjalan2 serta berposing-posingan ....

sekali sekala .. ape salahnya kan
:D

len kali dtg KL bgtau ..
dah dekat ngan opis kita dah tuh

I'm LeGend said...

owh..siyes ke lily? hohoho..ble kasi jumpa di mana2 lepas ni yar!
sape ajak die kena blanja ni...lalalala

Voldamort said...

hooho
ade org nk blanje..
ye yeay!

I'm LeGend said...

voldamort..
sap nk blanja ni? jom2 kita melantak bersama..hahahahah

P_ZaN said...

melantak je keje der..kate nak diet...huh!!...cam stahun xmkn tuuu