Monday, March 17, 2008

CAHAYA IDOPKU


hihihih...title mcm gempak je kan??
oleh sbb bedday ak jatuh pada ari sabtu aritu 15 mac 1984.
(sila ingat ya kawan..hahahahah).
maka ma family saja nk dtg tanjong malim ni.
purposely bknla sbb nk celebrate bedday ak,
tp saje singgah je. sbb parent ak dr kL.
gi MATTA FAIR kat pwtc. ak x ikot sbb ak ada exam pagi tu,
kalo tak mmg ak dah join da.bleh gak ak tuntut adiah ..hahahahahah...


kat Tanjong ni xder kedai best sgt,
tp smlm ak sgt2 blur xtau mana nk pi bawak fmily ak mkn.
sbb ak da lama xmkn mlm, ak agak lupa kedai2 yg bes kat cni.
last2 ak teringt I LOVE U CORNER sbb ni je yg paling dkt dgn kolej ak





smpi kat sana org pon xramai, sbb betol2 lepas mgrib family ak smpi,
ak sgt happy sbb dpt donut. ak mmg da lama teringin donut,
tmbah2 BIG APPLE itu, ak mau rasa sgt2..
to LILY, sila la blnja SAYA..hihihihihih.
ayah sempat belikan ak dunkin donut yg di beli di restoran jejantas katanya.
xsgka ak ayah ingat donut ni, sbb last week ak balik
ak ckp ak teringin sgt donut..huhuhuh..
ayah ak mmg mcm tu selalu menggembirakan aty anak2 die.
ak je suka wat die susaty...



enak kan? ada perisa coklat tu 2 biji, tp ak mkn satu je.sbb ak teringat kat BODYGUARD ak. die pon suka donut. lepas family ak balik ak call BODYGUARD utk gi bagi donut ni. walaupun sket tp ak still ingt kat perot die.hihihih..



ak ni even da 24 thun, ak still daddy's daughter! hihihi..malu mau ngaku..ak agak rapat dgn ayah ak. since dr kecik ak mmg rapat dgn die.we share everything 2gether. ayah ak sgt sengal. perangai ni la turun kat ak. tp ayah ak tak banyak ckp mcm ak. die sgt misteri kadang2. membuatkan BODYGUARD kdg2 jadi mushkil.hihihih tp ayah ak sgt HANDSOME tau..kahkahakh...gen ni la yg menjadikan ak sgt CUMELL...hahahahha..die sgt kuat bekerja,bekerja utk mencari rezeki kuarga kami. HE's MY INSPIRATION!

my HERO

ni mama, die sgt GARANG. sgt takot kalo wat silap. tp sbb mama la ak boleh berjaya smpi skrg. mama sgt menitik beratkan pelajaran. byk kali jugak ak kena marah sbb ak malas blajo.hahahah..she's my everything . i LOVE her..


my SOUL


kat cni ak mau share beberpa pic masa ak mknika(twin),ayah,sara dan waiteres:)



ika(twin), sara, mama(tertido plak)




sara, tirah(twin), amy gile

tirah(twin), amy dan alang(my untie)


ak mau cite kat cni betapa byk sgt ak mkn tyme bedday ak ni.
siang tu di sungai ak da melantak
ayam BBQ bape ketol pon ak xhengat( tp byk ketol la).
pastu bila mlm ak mau mkn lagi. cuba anda bayangkan??!!

betapa ak BETRAY pada diet ak ni.
ak mkn bihun tomyan dgn air epal.
tp kat cni ak xamik pic air epal ak, ak lupa :).
.hihii ak amik pic air ayah ak.
air DURIAN BELANDA.sedap sgt2...
ak minum bagi abes..hahahahahah




bihun tomyam

air durian belanda


mereka adalah cahaya idop ak.
tanpa mama dan ayah blom tentu ak mampu jadik macam skrg!
mereka mencorak ak sehabis baik!
ak beruntung dlm fmily yg sngat hapy, ak bahgia bersama mereka.
ak bersyukur pada ALLAH kerana ALLAh masih
memberikan ak nyawa dikala ak 24thun.
sangat tua sudah ak.tp ak terlalu kerdil di dunia ini.
ak hanya hambaNYA yg lemah yg sering melakukan ke khilafan di bumi ini...
ak mau jadi anak solehah, insan berguna.
ak mau bahgiakan mereka yg selalu membahgiakan ak..i lov all around me!


p/s: mesti tertanya2 apa adiah ak dpt dr bodyguard kan?? tggu...

2 comments:

P_ZaN said...

makan je la kejenyerrr......diet berminggu2...pastu skali makan..huh...cam xingt duniaa..huhuhu....makin besar la drumstik tu..hahahah...jangjiyi n ferrer tak masuk ke blog ko..kalo tak lagik gempak dierorg komen..hahaha

I'm LeGend said...

jangjiyi tau da.die blom mo join lagi tuh.hohohohoh