Thursday, January 22, 2009

Kakiku akan melangkah...

Pulang ke hometown...
ekceli ak xbrapa excited nk pulang sgt maybe sbb ak baru je naik sem kan. xder rase homesick sgt keje pon melambak ak lebih memikirkan esimen2 yg berlambak2 disaat ak mau abes blajo ni sbb abes je chiness new year ni ak ada bnyk presentation ada byk esimen nk submit itu ini nk settle so mood nk pulang tu agak kureng sket ditambah plak dgn insiden2 yg tlah terjadi so sume tu sedikit sbnyk mengganggu emosi ak hohooh apa pon ak tetap akan pulang menjenguk keluarga biar apa pun yg telah terjadi...

pic cilok dr sini


2 comments:

Lily.Lulu said...

selamat balik kampung sarra !!
:)

Kamezaim said...

aduh,bestnya klu dpt balik kg......