Saturday, January 31, 2009

Apa ada dlm itu ................ ???


ak ni saje nk bertnya la kan..

kitaorg pompan ni. kalo nk gi memana mesti suke usung beg kan
pastu mcm2 benda ada dlm beg tu..
(tak tau la korg, tp ak sukkeee penohkan beg dgn reta benda xberfaedah)
ak ni sgt suke kumpul beg.

since dr dulu lagi.smpai kadang2 manma ak dok bising


"nk wat per beli banyak2 beg ni, bukan ko guna pon"

ak ni beli je lebey, pakai kjap. simpan la dlm almari, bila terigt pakai la hihihih..
tu yg ak suke kena marah dgn mama ak tuh..

ak suke beg yg saiznyer beso sket. sbb ak suke dok isi brg merapu dlm tuh.

hihihi

kdg2 dlm beg tu mcm2 ak sumbat.

dulu ak penah sumbat berus gigi yg travel tu.
snng, bila emergency buleh guna
xpayah susah payah nk membuang duit pegi beli.
sepurnama dahulu la kan.
MY BODYGUARD suka dok tnya ak.


"apa la u sumbat dlm beg u ni syg"


siap die penah bukak lagi dok nk tau apa la yg ak bawak tiap kali berdating!

hahahah...sgt lawak bila ak tau die dok tgk beg ak..

hairan dan pelik katanya...
sume nk dibawak!

ye la siap bawak P*$ lagi..
ak ckp la tu incase kalo emergency!

alasan ak adalah emergency..
hahahah


so baru2 ni ak snap la beg ak tuh. (2 hari lepas)
tp xla sesak sgt beg ak tuh sbb ak x snap sume compartment hihi..


ari2, dlm beg ni ada :

1. Vaselin, sbb bibir ak slalu kering
2. Extenal HDD, itu my bodyguard pnya, tp da mcm ak pnya je ak buat.
3. Hp
4. Pendrive, ak sgkut kat kunci kete, sbb pendrive ak da bnyk kali ilang. kdg2 ak sgt la careless
5. Vicks Inhaler, sbb aritu ak sesema. guna benda alah tu idong ak jd best je
6. Cover Sunglass . itu adiah dr my daddy
7. Kunci kete
8.Purse , present from kakak
9. Kamera , sng ak nk update blog nnti
10. Tisu, untuk lap2 makeup yg da cair nnti

opss!!! ada satu lagi. nmpak tak benda yg kalerfull tu. tu sarung HP from my fren. Soli..dia sgt suka mengait. so die present kan pada ak. yg buat sentimental tu, tu la hasil pertama die blajo kait, pastu die adiahkan kat ak. ak pon sarungla kat hp motorola yg MY BODYGUARD bg tu.santekkkk sgt...


so ada sesape yg nk share gak? hihihihi



p/s: ak pon heran nape pic ni jadi gini.. ak xrotate pon.hoh~


1 comment:

Deeya Maaruf said...

Waa... so many things inside there!!!

if i bring my handbag, i put inside:

1. purse..... (of course!)
2. handphone
3. home key
4. hostel key
5. tissue..... (compulsory! must be there!)
6. spec.... (if not use contact lens @ dat time!)
7. 4 pendrives.... (different usage..125mb..1gb..2gb..4gb..)
8. matric card
9. compact powder + moisturizer + lipstic
10. Designer's purfume
11. Female things.... (for emergency..)