Wednesday, February 25, 2009

Pangkor Part 1

Geng Pangkor '09


hohoho....

finally.. berjaya jugak ak dgn dak2 kelas yg sepoting tuh ke Pangkor. Penyertaan aktiviti kalini adalah disertai oleh kami2 yg sgt happening lagi gedik bersantai. sgt seronok!! dak2 kelas ak ni xsepoting sgt.. susa gile nk dpt komitmen.. mklumla, ramai yg da kawen. dah ada laki bini ank sume.. so komitmen pada keluarge lebey diutamakan.. maka, perjalanan kami ke Rimba Kem Teluk Nipah, Pangkor hnya disertai oleh 30 org student dgn puan lecturer serta kluarge. Puan Lecturer itu pon sgt seporting, siap bawak mak pak mertua. Terima Kasih Puan Nani..


Puan Nani n Adam

Konvoi


no Title :)

Masa nk gi tu, sgt la exited. mcm previous entry ak tuh. xtahan dah kaki nk melangkah ke sana. even ak ni org Manjung, setakat 5km nk ke Pangkor tuh. ak tetap exited mcm kawan2 yg lain. tetap berperasaan mcm ak xpenah pegi. hahahahahah... kelas pagi jumaat tu pon ak rase mcm terpaksa pegi. sbb kelas tu amali kan.. mmg terpaksa pegi. sbb markah diambil on the spot. kalo setakat kelas teori harus sudah ak ponteng dan bersiap2 ke Pulau Pangkor sinun.
Around kol 330 ptg kitorg gerak ke sana. Kitorg konvoi naik kete je. sbb cost lebey murah berbdnding naik bas. & biji kete dr UPSI, satu lagi dr Ipoh sbb si Daud ni nak anto anak die uma mak mertua die dulu. so kitorg consider la die gerak sdn.


Jetty Lumut

ombak gedebush!


dawood n his wife, K.ija yg sepoting!


Gedebak Gedebik Gedebuk, around kol 6 lebey kitorg smpi kat Lumut.! waw! sgt teruja.. da parking sume..dah amik brg2 sume.. apa lagi.. cepat la kaki melangkah ke jetty. xsabar dah nk naik bot.. mama, ayah dgn ami tggu ak kat jetty. mklum la, uma ak kan dekat je dgn LUmut tuh, so jmpa la parents ak jap. lepak2 kejap sementra tggu feri kitorg kol 715 tu smpi.
apa lagi kan aktiviti di kala menunggu bosan ...harus la berposing bagai. My Bodyguard selaku AJK fotografi, maka kekurangan la muka die di dlm setiap pic..hihihihi


me n family


apa yg membanggakan ak,ak mampu teruskan program ni atas usahasama semua peserta yg terlibat. selama ak handle projek ini, ak ada dgr sore2 blkg yg cuba memperlekehkan ak, mempertikaikan kebolehan ak utk jadik pengarah program. mklumla, ak perempuan. xsehebat kaum lelaki pada pandangan mereka. letih da air mata ini nk mengalir, penat sudah ak menjeruk rase. tp ak teruskan sume ni. sume kerana MY Bodyguard yg xpenah jemu bg semangat. Tiap kali ak tersentap, die la yg memujuk. tiap kali ak kecewa die yg memberi semnagat. Terima Kasih En syapik.. kamu segalanya utk saye! My Bodyguard pesan, jgn sesekali ak tarik diri dr jawatan itu. kerana katanya, lepas sume ni da berjaya org itu pasti menjilat semula ludahnya... so kepada kamu2 yg berkata begitu, sila jilat dan telan semula ludah jijik kamu itu...


kami hsemate yg gile senyum


xmo emo2 disini, ak sekadar mahu berkongsi keseronokkan disana. walaupon first impression ak kat Rimba Kem ni pada mula agak tggi, tp bila smpi sgt la horror. maybe sbb kitorg smpi chalet tuh around 8 mlm. ari da gelap. so perasaan takot tuh sgt la kuat dlm aty ak ni. tp bila ari da siang ak sgt suke dok kat situ.. rase nk pegi lagi. walaupon dorm yg disediakan mcm sardin, tp kami tetap happening! sesuai la dgn harga rm 120 utk 3 hari 2 mlm. cube korg bayangkan, makan, tmpat tdo, bbq, feri pergi balik sume dgn harag rm120.. sgt murah kan?rase berbaloi la.. so xmuleh la nk demand mcm2 kalo dpt dorm yg mcm sardin tuh.ala.. kami setakat nk mandi dan tdo je.so, bila berhimpit mcm sardin dpt la jugak mengeratkan silaturahim kan? tak gitu~

mlmtu xbnyak aktiviti buleh dilakukan. sbb kitorg pon smpi lmbt kan. so lepas mkn n mandi2 ak dah rase penat sgt. apa lagi..tdo adalah aktiviti yg sgt ak tggu.. dak2 laki ada jugak mngajak kuar gi jalan2 tp ak sgt tak larat. nk tdo sbb ak nk kumpul tenanga utk aktiviti di hari sabtu..hihihih tgh ak sedap2 tdo. sekali My Bodyguard msg jumpa marsha, lan pet pet n ahmad idham punya produksi. mau tak terbeliak biji mata ak. waw! ak suke marsha... nyesal ak tak gi. !! xsudah2 dak laki dok citer pasal berjmpa si marsha itu. diorg ada shooting senario the movie katanya.

ada ak kesah jmpa marsha?? tdo itu lebey enak tatkala itu......hahaha (sekadar menyedapkan aty)


daa....jmpa next episod...


let's pic story it...


lelaki hangit

geng tinooot

eja n jura

anem, jiha , aleen

rock babe!

kami yg themoook


4 comments:

Lily.Lulu said...

rindunyaa nak gi pangkor
dulu pergi x ingat 3 tahun lepas kot
best best !!!

I'm LeGend said...

bes2.. jom nnti gi sesama..hihih

f a r e E z a N said...

amboi sonok sakan die ah...neway congratesla bejaye gak buktikan pd mereka yg ske meludah2 tuh ek :P

I'm LeGend said...

hihi..tq..betol2..