Saturday, November 15, 2008

Wah!! At last...dpt jgk tenet!!

rindunyer nk menulis.
berkongsi apa yg patut dlm blog ini
hohohh..da hmpir sebulan ka xdpt menulis di sini


ak tgh final exam.. hohoho..
tak sabau mau abes blajo da ni

da lama ak xmenulis di disini
aritu menjejaki blog2 korg
ak baca pasal posting Lily tentang arwah ayah ziana
hohoh...semoga arwah ditempatkan dlm kalangan org yang soleh
ak hnya mampu beroda dr jauh
xberkesempatan nk melawat
ak tgh final exam.

apapun kakdik,
sara doakan semoga kakdik tabah.
yang pergi tetap pergi,
kita harus teruskan idup ni
jgn lupa doa selalu utk arwah..
kerana doa anak yg soleh/solehah sbgai bekalan arwah di sana

skrg ni musim org gi haji
termasukla parent My bodyguard.
hohoh... pes time ak hnto org gi haji ni
ari jumaat lepas parents die berangkat ke sana
semoga mereka mendapat haji yg mambur..ameenn~
hooho... time kat tabung haji kelana jaya tu
dgn org laungkah " labbaikallah...."
terasa mcm xsabar nk ke sana plak
ak berharap satu ari nnti ak dpt ke sana juga.ameenn~
hoho.. harusla persiapakan diri yg serba jahil ini dulu kalo mau ke sana kan?

cuti sekolah pon da mula kan?
so apa planning korg?
musti ada yg da booking tiket mau berjalan pusing2 dunia kan?
wah... ak cuti ni harus menyipkan tesis ak!
hoh~ xder masa ak mau bersosial di kala cuti ini.hihihi
harapnye ak dpt siapakn tyme cuti supaya naik sem nnti
ak xperlu rushing pikirkan tesis ni lagi..
thn depan ak da final year..hohoho..
xsabar ni mau abeskan degree ni!

btw.. alang2 da mcm2 cite ni
ak mau share satu photo ni..
hihihih.....tgk cara ak sengih pon datau betapa siyoknyer ak tatkala bertemu DIA
hahahhaha... MY BODYGUARD kata kalo DIA -BCL
ak plak BTA. hahahahahahhahaha


p/s: BCL(Bunga Citra Lestari) BTA(Bunga Taik Ayam)




1 comment:

P_ZaN said...

wahh...amboi..skaannnye jumpe bunga yeerr...trus cr album dier yeee...kekekeke....paham ke dier ckp ape??